در حاليکه استاندار تهران از برگزاري نماز عيد سعيد فطر در بيش از 20 نقطه تهران خبر داده است ولي مولوي عبدالحميد همچنان اصرار دارد که اين موضوع واقعيت ندارد .
به گزارش زاهدان پرس، با وجود اينکه شواهد به خوبي نشان مي دهد که مولوي عبدالحميد بر طبق اطلاعات غلط در خطبه هاي نماز عيد سعيد فطر در زاهدان ادعا کرده است که نماز عيد سعيد فطر در تهران توسط اهل سنت اقامه نشده است ولي وي يکبار ديگر در مصاحبه با بي بي سي فارسي همچنان بر ادعاهاي کذب خود تاکيد کرد .
وي در اين مصاحبه گفته است اظهارات آقاي تمدن صحت ندارد و محل هايي که سابقا در تهران نماز اهل سنت برگزار مي شده، در روز عيد فطر امسال در محاصره ماموران پليس بوده است.
مولوي عبدالحميد همچنين در اين مصاحبه مدعي شده است : "ما مي گوييم اجبار نباشد، پليس مداخله نکند و با باتوم جلوي نماز خواندن را نگيرند. نماز يک امر شخصي است و بگذاريد هر کس هر طور که معتقد است آن را برگزار کند."
امام جماعت مسجد مکي زاهدان همچنين در حاليکه به عنوان يک روحاني اهل سنت در سيستان و بلوچستان به خاطر مصاحبه با رسانه هاي ضد انقلاب منجمله بي بي سي فارسي بارها مورد انتقاد قرار گرفته است در ادامه اين مصاحبه گفته است : در مصاحبه با بي بي سي فارسي حرف خلافي نزده است که کسي ناراحت بشود !.
همچنين طي سالهاي اخير مولوي عبدالحميد بارها با مصاحبه با رسانه هاي ضد انقلاب نه تنها اتهاماتي چون تبعيض و بي عدالتي و ظلم را به جمهوري اسلامي نسبت داده است بلکه اين رسانه ها نيز يارها با استناد به سخنان وي به نظامم مقدس جمهوري اسلامي اتهاماتي را وارد کرده اند .
ناظرين سياسي معتقدند اصرار مولوي عبدالحميد در طي سالهاي اخير براي متهم کردن نظام جمهوري اسلامي به تبعيض و ظلم به اهل سنت در خطبه هاي نماز جمعه مسجد مکي زاهدان سبب سواستفاده گروهک تروريستي جندالشيطان براي توجيه جنايات خود شده و اصرار وي بر چنين اظهاراتي باعث بدبيني بخشي از عامه اهل سنت جنوب شرق کشور به جمهوري اسلامي شده است .
گفتني است استاندار تهران پيش از اين با رد ادعاهاي خلاف واقع مولوي عبدالحميد مبني بر ممانعت از برگزاري مراسم جداگانه اهل سنت در استان تهران، وي را از تفرقه افكني برحذر داشت.
مرتضي تمدن استاندار تهران در گفت وگو با فارس، در واكنش به ادعاهاي مولوي عبدالحميد در مورد نماز عيد فطر در زاهدان مبني بر ممانعت و جلوگيري از برگزاري مراسم جداگانه اهل سنت در استان تهران گفت: به نظر مي رسد گزارشي هايي كه به ايشان داده اند مغرضانه و با اهداف خاص صورت گرفته است زيرا برخلاف ادعاهاي مطرح شده حداقل در حدود 20 نقطه استان تهران مراسم نماز عيد سعيد فطر از سوي اهل سنت برگزار شده است.
استاندار تهران خطاب به مولوي عبدالحميد گفت: آيا برگزاري نماز عيد اهل تسنن در مناطقي در شهر تهران و شهرهاي قدس، ساوجبلاغ، شهرك دانش، پاكدشت و رباط كريم جزو مناطق استان تهران نمي باشد؟ از جناب مولوي عبدالحميد تعجب آور است كه به جاي دعوت به وحدت بر طبل تفرقه و اختلاف مي كوبند.
تمدن با تأكيد بر لزوم وحدت همه فرق اسلامي افزود: برادران و خواهران شيعه ايراني كه به مكه و مدينه مشرف مي شوند در نمازهاي اهل سنت شركت كرده و به آنها اقتدا مي كنند. چرا شما اين سنت حسنه و وحدت بخش را تبليغ نمي كنيد و چرا اصرار داريد اهل سنت نمازهاي خود را جداگانه برگزار كنند. مگر خدا، پيامبر و قرآن و قبله برادران اهل سنت و شيعه يكي نيست.
استاندار تهران با اشاره به انعكاس سخنان مولوي عبدالحميد در رسانه هاي بيگانه گفت: در شرايطي كه دشمنان مشترك ما به دنبال تفرقه افكني هستند چرا آقاي عبدالحميد به گونه اي صحبت مي كنند كه بي بي سي با ذوق زدگي آن را منتشر كرده و بزرگنمايي مي كند.
مرتضي تمدن با رد ادعاهاي مطرح شده مبني بر عدم همكاري مسئولين در برگزاري نماز عيد فطر اهل سنت گفت: مسئولان استانداري و فرمانداران حداكثر همكاري را در برگزاري نماز عيد فطر در نقاط مختلف استان داشته اند و ليست برگزاري نمازهاي اهل سنت در نقاط مختلف استان از جمله شهر تهران موجود است اما اگر منظور آقاي عبدالحميد چگونگي برگزاري مراسم اتباع خارجي است بايد به اين نكته توجه كنند كه اتباع خارجي در هر كشور تابع قوانين آن كشور هستند و در هيچ كجاي دنيا اجازه نمي دهند اتباع خارجي خارج از قوانين عمل كنند.
استاندار تهران افزود: جمهوري اسلامي ايران با حمايت از مردم فلسطين، افغانستان و همچنين كمك به مردم سيل زده پاكستان كه عموماً از اهل سنت هستند برادري و وحدت خود را اثبات كرده است.
گفتني است، مولوي عبدالحميد اسماعيل زهي روحاني اهل سنت اخيراً طي مصاحبه اي با بي بي سي فارسي رسانه دولتي رژيم سلطنتي انگليس مدعي شده است كه «نيروهاي دولتي ايران از برگزاري نماز عيد فطر اهل سنت در نمازخانه هايشان در تهران ممانعت به عمل آورده اند.»
همچنين بنا بر شنيده هاي كيهان مولوي عبدالحميد در حالي چنين ادعايي مي كند كه بيش از 11 هزار نفر از برادران و خواهران اهل سنت نماز عيد فطر امسال را در 21نقطه تهران شامل خيابان هاي سعدآباد، خليج فارس، تهرانپارس، سالار، شهرك كاروان، ابوذر پل چهارم، ميرهاشم، رضويه، مسگرآباد، سهروردي جنوبي، شهرك خاقاني، ساختمان فرهنگي سفارت پاكستان، جمال الدين، شهرك غرب، بلوار فرحزاد، آيت الله كاشاني، دهكده المپيك، زمزم، جنت آباد شمالي، بازار آهن شادآباد، ميدان جانبازان و ميدان آزادي برگزار كرده اند.