این بد رفتاری مسئولان عربستان سعودی و وضعیت به وجود آمده موجب شد که این زائران الجزایر بر رساندن صدای اعتراض خود به وضعیت موجود، دست به اعتراض بزنند. این زائران معترض با در دست گرفتن پلاکاردهایی اعتراض شدید خود را به مسئولان سعودی و مقامات خطوط هوایی الجزایر نشان داده اند و آنان را مسئول این بی نظمی به وجود آمده دانسته اند.
به گزارش شیعه آنلاین، اخبار رسیده از مدینه منوره حاکی از آن است که بر اثر اختلافی که خطوط هوایی الجزایر با مسئولان فرودگاه مدینه منوره به وجود آمده، خللی در پرواز هواپیماهای کشور الجزایر به وجود آمده است.
گفتنی است این خلل به وجود آمده موجب شده که هواپیماهای الجزایری نتوانند برای بازگرداندن زائران بیت الله الحرام از فرودگاه مدینه به کشورشان از باند فرودگاه بلند شوند. واقعیت این است که بر اثر اختلاف به وجود آمده، مسئولان فرودگاه مدینه اجازه پرواز به این هواپیماها را نمی دهند.
این امر موجب شده که برخی کاروان های زیارتی الجزایر بیش از یک یا دو هفته مسافران خود را در فرودگاه مدینه نگه دارند و به دلیل نبود مواد خوراکی مناسب، زائران زیر فشار شدید قرار گرفته اند به طوری که اخبار رسیده حاکی است یک زن زائر 53 ساله بر اثر تغذیه نامناسب در فرودگاه مدینه جان باخته و وضعیت دیگر مسافران نیز در حالت مناسب و رضایت بخشی نیست.
در همین حال یکی از مسئولان خطوط هوایی الجزایر ضمن تأیید این مسأله، طی گفتگویی با روزنانه «الشروق» چاپ الجزایر، گفت: وضعیت مشابهی نیز در فرودگاه جده برای هواپیماهای ما به وجود آمده است. چنین حادثه ای در تاریخ خطوط هوایی الجزایر بی سابقه بوده است. مسئولان و مأموران فرودگاه های مدینه و جده به مسافران ما اهانت کرده و عزت آنان را پایمال می کنند.
این مسئول خطوط هوایی الجزایر در ادامه افزود: این وضعیت در حالی است که با توجه به فصل تابستان، درجه گرما در سرزمین حجاز حدود 45 درجه است و این مسأله بر سختی های مسافران افزوده است. کودکان و زنان و مردان پیر در وضعیت بسیار نامناسبی قرار دارند و جان بسیاری از آنان در خطر است. اکثر پروازهای ما لغو شده یا با چند روز تأخیر انجام می شود.
وی همچنین گفت: آقای «زناتی المراد» معاون رئیس خطوط هوایی الجزایر چند روز پیش به فرودگاه جده فراخوانده شد تا شاید این مشکل به وجود آمده حل شود اما تا به این لحظه مشکل بر طرف نشده است. البته هنوز هیچ کسی از علت فراخوانده شدن وی اطلاع ندارد اما به نظر می رسد هدف تحقیر مسئولان خطوط هوایی الجزایر و زیر فشار قرار دادن آنان بوده است. شاید هم هدف انتقام از این خطوط هوایی است.
این مسئول خطوط هوایی الجزایر در ادامه می افزاید: ما عامل اصلی این مشکل را شرکت خصوصی خدمات زمینی عربستان که بخش بزرگی از خدمات فرودگاه های مدینه و جده را در اختیار گرفته، می دانیم زیرا آنان به کمترین وظایف خود در قبال خطوط هوایی الجزایر انجام نداده اند. این امر موجب شده که ما را در وضعیت بدی در مقابل پلیس عربستان قرار دهند به ویژه اینکه استقرار زائران الجزایر در گوشه سالن های فرودگاه مدینه و جده، ظاهری نامناسب و زننده دارد. در حال حاضر بیش از 1500 زائر در فرودگاه جده و 2000 زائر در فرودگاه مدینه منوره با این مشکل مواجه شده اند.
وی همچنین افزود: این بد رفتاری مسئولان عربستان سعودی و وضعیت به وجود آمده موجب شد که این زائران الجزایر بر رساندن صدای اعتراض خود به وضعیت موجود، دست به اعتراض بزنند. این زائران معترض با در دست گرفتن پلاکاردهایی اعتراض شدید خود را به مسئولان سعودی و مقامات خطوط هوایی الجزایر نشان داده اند و آنان را مسئول این بی نظمی به وجود آمده دانسته اند.