روغن تن ماهی را نخورید
خدیجه رحمانی، کارشناس ارشد تغذیه در گفت و گو با ایسنا گفت :
"در تهیه کنسرو تن ماهی از [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] و [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] استفاده میشود. ولی به هیچ وجه نباید از روغن کنسرو تن ماهی استفاده کرد، زیرا ممکن است حاوی [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] باشد که برای سلامتی بدن مضر هستند.
نوع [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] و [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] در کنسروها مهم هستند، زیرا محتویات آنها تازه نیستند. بنابراین برای [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] و بیماران نیازمند غذای تازه ممکن است چندان مناسب نباشند.
ویتامینهای [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] ، [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ], [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ], [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ], [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] و [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] با منبع گیاهی که در برابر حرارت ناپایدار هستند، در کنسروها وجود ندارند. اما کنسروها حاوی [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]، [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] ها، مواد معدنی و ویتامینهای مقاوم در برابر حرارت هستند.
همه کنسروها باید پیش از مصرف به مدت 20 دقیقه در آب جوش حرارت داده شوند، زیرا به علت نگهداری آنها در انبارها، امکان آلودگی بیرونی آنها خیلی زیاد است."
این کارشناس ارشد تغذیه درباره نحوه استفاده از کنسروها پس از باز کردن درب آنها اظهار کرد:
"باقیمانده کنسرو پس از مصرف باید در ظرف شیشهای درپوش دار ریخته شود و در یخچال نگهداری گردد، چون احتمال آلوده شدن محتویات کنسرو به سطوح داخلی ظرف کنسرو وجود دارد."