نظر گردآورنده کتابهای قدیمی در تگزاس آمریکا درباره قرآن
نظر گردآورنده کتابهای قدیمی در تگزاس آمریکا درباره قرآن
درباره قرآن «آقای “رئید موون” که گردآورنده کتابهای قدیمی در تگزاس آمریکا ؛ که نسخههای مختلفی از “انجیل” کتاب مقدس مسیحیان و نسخههای قدیمی قرآن را جمعآوری نموده، میگوید :
من یک مجموعه بی نظیر از کتاب های مقدس دارم که شش قرن را شامل می شود.
من کتاب مقدس از دهه 1400 دهه 1500 ؛ 1600 ؛1700 دهه 1800 و 1900 دارم . میدانید چه چیزی عجیب است؟
آقای “رئید موون
حالا قرآن که برای نخستین بار تقریبا 1400 سال پیش نوشته شده بود.
یک نسخه 300 سال قدیمی است. یک نسخه 200 سال قدمت دارد و یکی هم جدیدتر است.
حالا به هر سه نسخه ی آن نگاهی می اندازیم:
هیچ یک از نسخههای انجیل باهمدیگر همخوانی ندارند و نظر ایشان در مورد نسخههای قرآن نیز جالب است.»
باید گفت که در حقیقت قرآنی که در دست مسلمانان است، دقیقاً همان است که بر پیامبر(ص) وحی شده و نه چیزی به آن افزوده و نه از آن کم شده است.
مفسران و متکلمان در ردّ و انکار هر گونه تحریف، به آیات و روایاتی استناد کردهاند.
به نظر غالب مفسران، فقیهان و قرآنپژوهان شیعه، قرآن با همین ترتیب و ساختار کنونی در زمان پیامبر اکرم(ص) شکل گرفته است.
معجزه جاودانه بودن قرآن، دلیلی است بر این که قرآن نباید تحریف شود. وگرنه، اعجاز او خدشهدار میشود.
ادله ی عقلی عدم تحریف قرآن
دانشمندان دلایل زیادی بر عدم تغییر و تحریف قرآن بیان نمودهاند که ما در اینجا تنها برخی از ادله عقلی آنرا بیان میکنیم:
1-قرآن از هنگام نزول دارای خصوصیاتی؛ مانند نظم بدیع، عدم اختلاف بین آیات، اخبار غیبی و .. بوده است، و همچنان آن خصوصیات را دارد و هنوز هم کسی نتوانسته حتی یک سوره مانند آنرا بیاورد. پس قرآن 14 قرن گذشته با قرآن امروز فرقی ندارد.
2-اگر دینی بخواهد آخرین دین باشد، اولاً: باید کامل باشد(بر خلاف دینهای غیر خاتم که کامل نبودند). ثانیاً: هیچ تحریف و تغییری در طول تاریخ نداشته باشد، و با فقدان هر یک از این دو ویژگی، عقل خواهد گفت این دین خاتم نیست. البته باید توجه داشت که از بارزترین امور دین که نباید تغییر و تحریف در آن راه یابد، کتاب آن دین است. پس میگوییم قرآن کتاب اسلام است و دین اسلام هم دین خاتم، پس قرآن، کتاب دین خاتم است و از آنروی که کتاب دین خاتم باید مصون از تغییر و تحریف باشد، پس نتیجتاً قرآن مصون از تحریف و تغییر است.
3-قرآن کتابى است که مسلمانان همیشه در نمازها، مساجد، خانه، میدان جنگ، به هنگام روبرو شدن با دشمنان و به عنوان استدلال بر حقانیت مکتب از آن استفاده میکردند و هیچگاه از آن جدا نبودهاند، و با چنین حضوری، جایی برای تحریف آن وجود نخواهد داشت.
4-اگر کسی در کیفیت جمع قرآن به صورت یک مجموعه و با همین شکل فعلى در عصر خود پیامبر(ص) با دیگری اختلاف داشته باشد، در این شکی ندارد که نه کلمهای به قرآن اضافه شده و نه کلمهای از آن کم شده است؛ زیرا از آن زمان تا کنون مسلمانان سخت به یاد گرفتن و حفظ آن اهمیت میدادند. حافظان و قاریان و معلمان قرآن در زمان پیامبر اکرم(ص) آنقدر زیاد بودند که تنها درحادثۀ “بئر معونه” حدود 40 و یا به نقلی 70 نفر از آنان شربت شهادت نوشیدند.[i] در زمانهای بعد از پیامبر اکرم(ص) تا امروز در تمامی کشورهای اسلامی همواره عده زیادی حافظ و قاری و معلم قرآن بودهاند که با این وصف حتی احتمال تحریف آن وجود نخواهد داشت.
بعضی مطالب مفید سایت:
محبـّــت|دل را به اهل دل و دلبر بده