از جیل الحاجز چه می دانید؟!
جیل الحاجز…
+ حالا بهتر متوجه میشیم چرا با وجود اینکه غزه در این هفته بیش از چهار هزار شهید داده ولی این نبرد براش پیروزی و برای رژیم صهیونیستی یک شکست تلقی میشه
اگر کسی اخبار مربوط به فلسطین و بهویژه جنگهای ۵۱ روزه، ۲۲ روزه، ۱۱ روزه، هشتروزه، پنجروزه، دو روزه و یکروزه علیه غزه را دنبال کرده باشد، سابقه کودککشی و کشتار مردم بیگناه و غیرنظامیان از سوی صهیونیستها را میتواند بهخاطر بیاورد.
طی بیش از ۷۰ سالی که از تأسیس رژیم منحوس صهیونیستی میگذرد، نظامیان صهیونیست فجایع متعددی را علیه مردم فلسطین و لبنان رقم زدهاند که فجایع دیر یاسین، قانا، و صبرا و شتیلا از آن جملهاند؛ البته کشتار کودکان، بیماران و مجروحان در بیمارستان المعمدانی غزه را نیز باید به کارنامه سیاه اسرائیل اضافه کرد.
بازداشتهای بیدلیل و زندانیکردنهای بدون محاکمه و طویلالمدت و همچنین شکنجه اسرای فلسطینی، تخریب مداوم خانههای فلسطینیان و غصب زمینهای آنان، ساختن شهرکهای متعدد در زمینهایی که از منظر قوانین بینالملل متعلق به فلسطینیهاست، ایجاد مناطق بسته و احداث دیوار حائل دور تا دور مناطق مختلف فلسطینی و… از دیگر جنایاتی است که صهیونیستها بهصورت مداوم در حق ملت فلسطین روا داشتهاند.
درخصوص ایجاد مناطق بسته میتوان به اقدام صهیونیستها در دیوارکشی دورِ برخی روستاهای فلسطینی اشاره کرد که با این کار، هرگونه ارتباط روستاهای یادشده با سایر مناطق فلسطین بهطور کامل قطع میشد. «محمدصادق کوشکی» کارشناس مسائل سیاسی و تحلیلگر مسائل منطقه در همین زمینه به عبارت «جیل الحاجز» اشاره کرد .
وی عنوان میکند که زنان باردار فلسطینی که در این مناطق ساکن بودند، برای رفتن به بیمارستان جهت وضع حمل، به پستهای ایست و بازرسی ایجادشده در آن منطقه مراجعه میکردند تا اجازه عبور بگیرند؛ اما صهیونیستها چنین اجازهای را به آنان نمیدادند و برخی از این زنان و یا نوزادشان و یا هم مادر و هم فرزند بر اثر دسترسی نداشتن به شرایط مطلوب بهداشتی در همان محل جان میباختند. در چنین شرایطی، بیش از هشت هزار کودک نیز متولد شدند که به جیل الحاجز (نسل متولدشده در پشت راهبند) معروف شدهاند.
این هم نمونهای دیگر از تحقیرها و جنایتهای متعدد صهیونیستها علیه ملت فلسطین است که شاید پذیرش مرگ در مقایسه با تحمل چنین شرایطی، راحتتر باشد.
غزه هم که ۱۷ سال است از همه جهات تحت محاصره کامل و تحریم قرار گرفته و اسرائیلیها مرگ تدریجی ساکنان این باریکه را در پی رکود اقتصادی شدید و کمبود منابع غذایی و دارویی به تماشا نشستهاند.
چرا عملیات طوفانالاقصی برای مقاومت یک پیروزی بود ؟
در چنین شرایطی که نه سازش و همراهی شخصیتهای فلسطینی همچون یاسر عرفات و محمود عباس با صهیونیستها دردی از درد فلسطینیان دوا کرده و نه هیچیک از کشورهای عربی-که در حال عادیسازی روابط با اسرائیل بودند- در پی احقاق حقوق این ملت برآمدهاند، جوانان فلسطینی بهناچار گزینه «مقاومت» را برگزیدهاند؛ گزینهای که تا حدودی و در مقاطعی آنها را از زیر بار ظلم رژیم اشغالگر قدس خارج ساخته و برای آنها در مقابل ظلمهای صهیونیستها بازدارندگی نسبی ایجاد کرده است.
اما این میزان بازدارندگی و تسلیح نیروهای مقاومت به راکت، موشک و پهپاد ایجاد شده، اثربخشی صددرصدی نداشته و نتوانسته صهیونیستها را از ادامه تعرض به حقوق فلسطینیان، هتک حرمت مسجدالاقصی و غصب منازل مردم فلسطین در قدس بازبدارد؛ لذا با توجه به مواردی که ذکر شد، نیروهای مقاومت فلسطین با انجام عملیات طوفانالاقصی تصمیم گرفتند که به سرزمینهای اشغالی فلسطین وارد شوند و با تحمیل خسارات و تلفات فراوان به صهیونیستها، هم سطح بازدارندگی خود را مقابل ارتش صهیونیستی افزایش دهند و هم به ملتهای جهان نشان دهند که جنایات بیشمار اسرائیل، جان ملت فلسطین را بر لب رسانده و این ملت برای نجات یافتن از چنگال دژخیمان صهیونیست، نیازمند ایجاد یک اتحاد جهانی علیه صهیونیستهاست.
در کنار این موارد، عملیات طوفانالاقصی نشان داد که ارتش تا بن دندان مسلح اسرائیل هیبتی پوشالی داشته و با وجود ادعای صهیونیستها مبنی بر شکستناپذیری آن، به راحتی قابل شکست دادن است؛ شکستی که امنیت روانی را هم از ساکنان مناطق اشغالی سلب کرده و مهاجرت معکوس را از این مناطق بهشدت افزایش داده است.
خداوند متعال در آیات ۳۹ و ۴۰ سوره مبارکه حج میفرماید به کسانی که جنگ بر آنان تحمیل گردیده، اجازه جهاد داده شده است؛ چرا که مورد ستم قرار گرفتهاند؛ و خدا بر یاری آنها تواناست؛ همانان که بهناحق از سرزمین خود اخراج شدند.
تعدادی از مطالب مفید سایت: